• School in Velika Ludina, Croatia
  • School in Valašské Meziříčí, Czech Republic
  • School in Kiiminki, Finland
Free Joomla Template by HostMonster Reviews

Roditeljski sastanak

U četvrtak 19. veljače održan je roditeljski sastanak. Svi roditelji, zajedno sa učenicima, koji su odlučili u travnju tijekom posjeta učenika iz Finske i Republike Češke na tjedan dana udomiti učenike prisustvovali su sastanku.

 

 

 

Roditelji i učenici su tada upoznati s projektom, njegovom provedbom, trajanjem i ciljem. Također upoznati su i s rasporedom aktivnosti tijekom boravka učenika u našoj školi tijekom travnja. Od nedjelje 19. travnja do subote 25. travnja za učenike će biti organizirane radionice, predavanja i izleti. Svaki član tima predstavio je ukratko sadržaj radionice koje će voditi, a voditelj projekta Tomislav Pavlović upoznao je roditelje s detaljnim rasporedom aktivnosti po danima i satima. Raspored će biti uskoro objavljen i na našim web stranicama.

 

Zanimljiv dio sastanka bio je kada su obitelji saznale imena učenika koji će kod njih boraviti tijekom trajanja projektnih aktivnosti. Također roditelji su upoznati i sa specifičnosti boravka učenika u obiteljima (hrana, smještaj, vožnja, alergije,  komunikacija i sl.) te sa kulturološkim posebnostima posjeta (fotografiranje učenika, društvene mreže, društvene igre i sl. ).

 

Roditelji i učenici su imali puno pitanja, na koja je naš tim ponudio odgovore.  Sva pitanja i odgovori biti će također uskoro objavljeni na našim web stranicama na dijelu stranice kutak za roditelje.