• School in Velika Ludina, Croatia
  • School in Valašské Meziříčí, Czech Republic
  • School in Kiiminki, Finland
Free Joomla Template by HostMonster Reviews

Dobrodošli

Dragi i dugo iščekivani gosti stigli su u Veliku Ludinu. Pomno planiranim putom susreli su se u Budimpešti na aerodromu i autobusom zajedno krenuli dalje prema Velikoj Ludini. U sunčano popodne 19. travnja oko 17:30 sati češki autobus parkirao se pred vrata Osnovne škole Ludina. Učenici (33) i njihovi učitelji (9) iz Republike Češke i Finske došli su u sklopu Erasmus + projekta KA2. Boraviti će u Velikoj Ludini cijeli tjedan i sudjelovati u različitim radionicama i izletima.

 

Ravnateljica Sonja Pribolšan-Pongračić i voditelj projekta učitelj Tomislav Pavlović kratko su pozdravili učenike, učitelje i roditelje koji su odlučili sudjelovati u projektu. Naime dio roditelja se pokazao velikodušnim i prihvatio učenike iz drugih država da borave kod njih tjedan dana tijekom projektnih aktivnosti. Naši učenici, domaćini, uručili su gostima male poklone i poveli ih svojim kućama.

Učitelji, domaćini, su zatim poveli svoje goste do Moslavačke priče gdje će učitelji biti smješteni tijekom ovih tjedan dana. Prekrasan doček u Moslavačkoj priči oduševio je učitelje.

Galerija